Locatie

Hogerhof ligt in één van de mooiste regio's van het land. Het biedt zoveel mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Te midden van dit alles ligt ons intieme project 

Leersum

EEN BOSRIJKE OORSPRONG 
Leersum dankt niet alleen haar naam maar ook haar bestaan aan de bosrijke omgeving die het dorp haast lijkt te omarmen. Al in de 11e eeuw wordt het dorp onder de naam Hlarasheim gedocumenteerd* betekenent, ‘Hlaras’; bos en ‘Heim’; woonplaats. 
Nog steeds heeft Leersum die bosrijke uitstraling wat iedereen zal beamen die het dorp vanuit welke windrichting dan ook benaderd.

De Utrechtse Heuvelrug voegt nog eens een glooiend karakter toe aan deze prachtige regio waardoor er zeel veel recreatie mogelijk is. Met name onder wielrenners is deze streek zeer geliefd.

HOGERHOF
Ingeklemd door al dat prachtige groen is er maar beperkt ruimte voor nieuwe woningen. Toch ontstaan er door ontwikkelingen binnen het dorp opeens mogelijkheden waar nieuwe woonomgevingen kunnen worden gerealiseerd. Hogerhof is zo’n mogelijkheid!
Bergings- en transportbedrijf Hoogenraad zal plaatsmaken voor dit nieuwe intieme woonhofje onder de naam Hogerhof.

Hogerhof bestaat uit tien betaalbare woningen, perfect om u een start te geven op de woningmarkt of een woning die perfect aansluit bij een nieuwe levensfase.